Pressemeddelse

Pressemeddelelse: Ny deleøkonomisk virksomhed ser dagens lys i Trekantområdet.

POWERCONNECTION, der formidler småjobs mellem private, er nu online og klar til at hjælpe med at skabe forbindelse mellem private, som har brug for hjælp til at løse en opgave og private, der har de rette kompetencer til at hjælpe.

POWERCONNECTION har en ambition om at opbygge et stærkt netværk med dygtige personer, der bringer deres kompetencer i spil med afsæt i:

  • Bæredygtighed og ansvarlighed
  • Kvalitetstid i familien
  • Hjælp når kræfterne er mindre.

Direktør Bjarne Stolten Thomsen glæder sig til at følge udviklingen af netværket med løsning og udbredelse af traditionelle opgaver som rengøring, havearbejde, mindre håndværksopgaver, lektiehjælp til udfoldelse af en række nye områder, som eks. hjælp til mad fra andre kulturer, let adgang til at finde underholdning, forskellig private undervisningstilbud, personlig pleje, coaching, hjælp til IT, administration og meget mere. Bjarne Stolten Thomsen ser et kæmpe potentiale for udbredelse og opbygning af et stærkt deleøkonomisk netværk, der kan være med til at øge arbejdskraftudbud og efterspørgsel på at få mindre opgaver løst til gavn for miljøet, samfundet og den enkelte. Det deleøkonomiske netværk fungerer på den måde, at de som løser opgaver for andre tegner et abonnement til POWERCONNECTION og de som skal have løst en opgave kan uden beregning få kontakten. I indkøringsfasen kan der tegnes et abonnement, hvor de første 60 dage er gratis. Der er ingen binding på abonnementet, så det er bare om at komme hurtigt i gang. POWERCONNECTION, der har sit udspring i Kolding, er en del af Futureconnection ApS, der arbejder med styrkebaseret udvikling af mennesker, organisationer og ydelser.


Se mere på: www.powerconnection.dk Med venlig hilsen Bjarne Stolten Thomsen
Tlf. 20460922
E – mail: info@powerconnection.dk og bjarne@futureconnection.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *